Материалы за Апрель 2023 года » Страница 2 » «Специальный ясли-сад № 66»
Коммунальное государственное учреждение
«Специальный ясли-сад № 66»
Управления образования города Алматы
Телефон заведующего:
+7(727) 230-77-43
Телефон методиста:
+7(727) 230-72-15
Версия для
слабовидящих
» Материалы за Апрель 2023 года » Страница 2
Логопедтердің перспективалық жоспары/ Перспективное планирование логопедов
28
апрель
2023
Логопедтердің перспективалық жоспары/ Перспективное планирование
№   Аты-жөні Файлды онлайн қарау  2021-2022 оқу жылы  Файлды онлайн қарау  2022-2023 оқу жылы  1 Пашигорева Ирина Владимировна  perspek-iv-21-22.pdf  perspektiv-iv-22-23_compressed.pdf  2 Куйкабаева Кенжетай Бекеновна  perspektivnyj-plan-starshaja-2.pdf  perspektiv-kb_compressed.pdf  3 Назарова Нурбангуль Ашимовна  21-22-perspek-n_a.pdf   002.pdf  4 Машарупова Айгуль Ансагановна  perspektivnyj-plan-predshkolana-21-22-uch_god.pdf  pespektivnyj-plan-22-23_compressed.pdf  5 Сагымбаева Гульнара
Перспективный план (Тәрбиешілер)/ Перспективное планирование (Воспитатели)
28
апрель
2023
Перспективный план (Тәрбиешілер)/ Перспективное планирование
№   Группы атауы Файлды онлайн қарау 2021-2022 ж  Файлды онлайн қарау 2022-2023 ж  1 Цветы (кіші топ/младшая группа) cvety-21-22_compressed.pdf  a-001.pdf  2 Радуга (ортаңғы №1/ средняя №1) perspektivnyj-plan_merged.pdf  ilovepdf_merged-1.pdf  3 Цыпленок (ортаңғы №2/ средняя №2) srednjaja-2-perspektiv-21-22.pdf  ilovepdf_merged.pdf  4 Ботақан ( ортаңғы №3/ средняя №3) 2021-2022-perespiktivka-botaan1.pdf  2021-2022-perespiktivka-botaan2.pdf  2021-2022-perespiktivka-botaan2.pdf 
Тамақтану сапасын мониторингілеу жөніндегі бракераж комиссиясының жұмыс жоспары
13
апрель
2023
Тамақтану сапасын мониторингілеу жөніндегі бракераж комиссиясының
КММ "Түзеу үлгісіндегі сөйлеу мүмкіндіктері шектеулі балаларға арналған №66 балабақшасындағы" 04.01.-31.03.2023ж уақыт аралығында бракераж комиссиясы ас блогының санитариялық күйін, тағам өнімнің шығуын тексергенін, тәуліктің сынамасының ас блогының санитариялық күйін, тағам өнімнің шығуын тексергенін, тәуліктің сынамасының болуын тағам дайындау процесінің технологиялық карталарға сәйкестігін  тексергеніне, 10  күндік ас мәзірдің алуан түрлігі мен сақталуын бақылағанына талдау жасалынды.